Om Vezzel

Vi försörjer den svenska järnvägens infrastruktur med järnvägsmaterial inom olika områden. Vår strävan är att göra tillvaron enklare för dig. Vi gör det genom vårt kunnande, breda sortiment, smarta tjänster och viljan att göra det där lilla extra!

Vezzel tillhandahåller järnvägsspecifikt material från ledande nordiska och europeiska tillverkare. Vi levererar komponenter, produkter och system till järnvägsprojekt med fokus på kvalitet, snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Genom en kontaktperson hos oss har du tillgång till rätt kompetens och mängder med lagerförda artiklar från ledande leverantörer. Vi bistår med service och råd för att förenkla din vardag.

Vi vill arbeta kundnära och tror på personliga relationer, därför erbjuder vi grossist-, logistik- och distributionstjänster med personlig service till branschens samtliga aktörer. I samarbete med er ser vi över ert totala materialbehov från den enstaka produkten till det totala åtagandet. Oftast gör vi personliga kundbesök där vi går igenom allt ifrån transport till leveransplanering.

Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden - vårt möte med dig som kund, vårt engagemang och vår vilja att leverera kvalitet till rätt pris, i rätt tid. Ni kan koncentrera er på att bygga den svenska järnvägens infrastruktur - vi tar hand om ert materialbehov!

FLX 125
Kabelränna
Flerfackskanal
Övrigt material
Vezzel AB
Huskvarnavägen 99
561 32 Huskvarna

Telefon: 0702479707
E-post: info@vezzel.se

Hemsida & Design av  Webbyrå  Intendit